Waarom Mandeville Business School?

Home » Waarom Mandeville Business School?

Het verhaal

Leren, en vooral een leven lang leren, zijn belangrijke factoren in je carrière. Dat betekent niet dat alles in je werkzame leven ‘maakbaar’ is. Wat je ook leert, je combineert dat altijd met je eigen unieke kennis, vaardigheden en ervaring.

Écht leren lukt alleen als je betrokken bent bij de materie. Mandeville Business School gaat een stap verder: we maken je onderdeel van het verhaal.

Direct toepassen

De docenten van Mandeville Business School bieden allemaal hoogstaande kennis en ervaring. Dit zijn de mensen waar je echt wat van kunt leren. Het doel is dat je aan het eind van een training niet alleen naar buiten loopt met het idee dat je wat geleerd hebt, maar ook dat je het direct kunt toepassen.

In talks, cursussen en seminars hoor je interessante dingen. Die inspireren je en met een beetje mazzel steek je er ook nog wat van op, maar wat doe je er nu écht mee? Hoe pas je al die inspirerende zaken toe in jouw dagelijkse praktijk?

Flipping the classroom

De docenten van Mandeville Business School zijn gericht op ‘doen’. Noem ze academische praktijkdocenten, of gewoon mensen die meer kunnen dan alleen goed nadenken: ze nemen je mee in de materie – en zorgen dat jij daarvan onderdeel wordt.

Flipping the classroom betekent dat je de de theorie doorneemt (met handige readers, of educatieve podcasts) vóór het college. Tijdens het (werk-)college is er volop ruimte voor interactie en discussie zodat je echt betrokken wordt bij de materie. Je wordt onderdeel van het verhaal.

Over Mandeville Business School

Mandeville Business School (MBS) is onderdeel van de Mandeville Groep. Het doel van MBS is om hoogwaardig, slim én praktisch onderwijs te leveren aan leiders, bestuurders en beleidsmakers van nu.

De docenten van de Mandeville Business School zijn ook verbonden aan de Mandeville Academy voor hoogbegaafde jongvolwassenen. Een deel van de opbrengst van de MBS komt ten goede aan de uitvoering van het onderwijs aan deze Academy – waar de leiders en wereldveranderaars van morgen worden opgeleid.

Contact
Meer kennis
Meer vaardigheden
Meer denkkracht

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

– Benjamin Franklin