Masterclass – Ethisch Leiderschap met Kitty Nooij

Basisvoorwaarden

Uur

Dag

Individuele coaching gesprekken

Home » Cursussen » Leiderschap » Masterclass – Ethisch Leiderschap met Kitty Nooij

Ethisch Leiderschap i.o.

In ontwikkeling door Kitty Nooij: een masterclass ethisch leiderschap. Ethisch leiderschap gaat over de juiste houding en het juiste gedrag als professional en/of als ethisch leider. Een masterclass waarin aan de hand van actuele casuïstiek en dialogen wordt onderzocht waarom ethisch leiderschap nodig is en wat we nodig hebben in de ontwikkeling daar naartoe.

Voor Wie?

Deze masterclass is geschikt voor leiders en leiders-in-de dop, die kiezen voor een duurzaam organisatiemodel door ethisch leiderschap. Vaak beschik je al over deze ethische karaktereigenschappen, maar je wilt ze verder ontwikkelen. Alles om een top leider te worden en dat kan alleen als je ethiek hoog in het vaandel hebt staan.

Over Kitty Nooij

Door haar kennis én ervaring maakt Kitty Nooij een praktische vertaling van ethische waarden naar de praktijk.

Nooij was (pers)officier van justitie in Dordrecht en Den Haag, hoofdofficier van justitie van de politieregio Hollands Midden en portefeuillehouder integriteit bij het Openbaar Ministerie.

Nooij werd bekend door zaken als:

    • Het schietincident in Alphen aan de Rijn in 2010, waar zij de communicatie omtrent de ontstane crisis oppakte.
    • De ontwikkeling van het nieuwe integriteitsbeleid (v.a. 2010) van het Openbaar Ministerie in opdracht van het college van procureurs-generaal.

Op dit moment werkt Nooij als zelfstandig adviseur en trainer op het vlak van ethiek en organisaties. Leiderschap en ethiek staan daarin centraal, waarbij diepgang én praktische inzichten hand in hand gaan. Nooij biedt daarmee de kennis én de kunde waar Mandeville Business School voor staat.

 

Vanaf

€1798,- per persoon

Ethisch leiderschap